Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nazwać kanał na YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do Was pytanie odnośnie nazwy mojego kanału na YT. Będę wstawiał na niego filmiki m. in. z survivalu, "pranki, żarty przez telefon", poradniki, coś o zombie. Ja wymyśliłem "Veet" ale wyszukując w google znalazłem informację że jakaś firma tak się nazywa. Może pomożecie mi w wybraniu nazwy kanału? Chciałbym żeby ta nazwa była fajna/śmieszna ale po angielsku i bez literki "R"/

P.S. Nazwa kanału to także będzie moja ksywa.
Dzięki. :)

Opublikowano

SobooL

Penezo

dostane lajka? :)

@`Penero

Nie proś w każdym poście o lajka...

Przejrzałem właśnie dwa tematy i w obu (gdzie napisałeś) upomniałeś się o lajka... nieciekawie.

Meazy :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Czemu zgapiasz? Mogłeś przynajmniej w tych rozmowach zmienić miniaturkę, a dałeś identiko jak nitro. Wątpie że się na takim czymś wybijesz, chociaż gimbaza takie coś ogląda nałogowo...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Aha, ledwo założyłeś kanał i już dodałeś sklep z koszulkami? Gwarantuję Ci, że nie zarobisz na tym nic ;)

Opublikowano

Ok, nie patrzcie na ten sklep ja za to i tak nic nie płacę więc bez wniku ktoś bd chciał to se tam wejdzię ;P

Mogłeś przynajmniej w tych rozmowach zmienić miniaturkę, a dałeś identiko jak nitro.

Miniaturka już zmieniona (nie umiem ich zbytnio robić póki co ale się nauczę) :P

I o co chodzi z tym że dałem identyko jak intro? Trochę tego nie zrozumiałem :PP

­Słaba nazwa + koszulki.. O 6 miesięcy za wcześnie, ale powodzenia..

Dla mnie nazwa się podoba, a to jest najważniejsze. cd. do koszulek wyżej napisane :P

Aha, ledwo założyłeś kanał i już dodałeś sklep z koszulkami? Gwarantuję Ci, że nie zarobisz na tym nic ;)

Powiem Ci że nie chce zarabiać kokosów czy coś ja wgl na yt mam wyłączone zarabianie i nawet nwm czy w przyszłości to włączę. Nie liczą się dla mnie pieniądze a przyjemność z robienia tego co lubię i dzielenia się z tym ludźmi. :P

Cd. miniaturek to jeżeli ktoś by mógł mi zrobić to prosze o kontakt bądź jakieś intro do 5s. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...